Social media- & contentmarketing (3 pakketten)

Mis jij social media- en/of contentmarketing kennis en inspiratie. Heb je geen tijd of zin om erin te duiken en wil je graag ontzorgd worden in de strategie en creatie? Ik bied 3 pakketten aan om jou in welke vorm dan ook te ontzorgen, het hele jaar door. Met mijn kennis, ervaring en enthousiasme help ik je graag om te groeien en te bloeien door het inzetten van de juiste content, op je juiste kanalen, op de juiste tijd en voor de juiste doelgroep.

Contentmarketing

Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij relevante en aantrekkelijke content centraal staat. Waardevolle content die je verspreid om (potentiële) klanten te helpen betere of andere keuzes te maken. Om meer achtergrondinformatie te verstrekken of om meer uit producten of diensten te halen. Leuk al die content, maar welke content, waarom en hoe en waar ga je die verspreiden? Social media is een mooi en laagdrempelig kanaal om jouw content bij jouw doelgroep over de bühne te krijgen. Maar het is goed om eerst helder te hebben hoe je het allemaal aan gaat pakken. Heb jij zin om hiermee aan de slag te gaan? Het lijkt mij ontzettend uitdagend om samen met jou een content- en social media strategie op te zetten en je hier het hele jaar door, ook uitvoerend, mee te helpen. Zodat jij online succes kunt boeken en je weer kunt focussen op ondernemen. Meer over contentmarketing vind je in mijn blog.

Heb jij een marketingstrategie? Heb je een heldere missie en visie, duidelijke USP’s en weet jij wie jouw doelgroep is en waar de behoefte van jouw doelgroep ligt? Weet jij hoe je met jouw producten en/of diensten aan deze behoefte kunt voldoen? Heb je doelen voor het komende jaar en weet je al met welke middelen je die doelen gaat behalen? Nee? Geen probleem, daar gaan we het dan samen eerst over hebben in een marketingsessie.

Wat bied ik aan?

Om jou volledig te ontzorgen bied ik drie verschillende pakketten aan waarvan twee in abonnementsvorm.

#1 Eenmalige strategische contentsessie met praktische tips (3 uur)

Als jouw marketingdoelen helder zijn en het inzetten van content, in welke vorm dan ook, gaat jou helpen deze doelen te behalen kunnen we ons tijdens een contentsessie van +/- 3 uur focussen op jouw content- en social media strategie. Dit omdat je voor je klakkeloos start met het maken en delen van content eerst een strategie nodig hebt. Misschien ben je al bezig met content voor de komende maanden en raak je daar gestrest van en weet je daardoor niet waar te beginnen. Of misschien ben je al wel begonnen, maar zit er compleet geen structuur in de chaos die zich in jouw hoofd afspeelt. Dat geeft niets. Ik wil je graag helpen meer structuur en meer strategie aan te brengen in jouw content. Want doe je dit niet dan ga je delen om het delen, schrijven om het schrijven en dan blijf je ronddraaien in cirkeltjes.

Inhoudelijke informatie over deze contentsessie vind je hier >>

Heb jij genoeg kennis, kunde en inspiratie, dan kun jij je na deze sessie bezig houden met het verzinnen van toffe content formats, met het schrijven van van blogs, het maken van Reels, het opmaken van toffe posts in Canva, het creëren van nieuwsbrieven, het uitschrijven van cases, het opnemen van een podcast of het openen van een ClubHouse room. Omdat je weet waarom je het doet en voor wie. Wel zo makkelijk en effectief!

Meer hulp, kennis, begeleiding, tips en advies nodig? Kies dan pakket #2 of #3.

#2 Opstarten – 3 maand vooruit

Ben je van plan zelf aan de slag te gaan met social media? Wil je zelf al je posts opmaken in Canva of Photoshop, wil je nieuwe contentformats bedenken, je website zelf bijhouden, leren bloggen en misschien wekelijks Stories en Reels gaan maken? Maar heb je wel een duwtje in je rug nodig? En een strategie, zodat je weet waarom je doet wat je doet en voor wie. Dan is dit pakket heel geschikt voor jou. Wat krijg je? Eén strategische contentsessie, zie #1, één praktische contentsessie (2 uur) en één evaluatie sessie (1 uur) incl. een 5 urenkaart* De bedoeling is dat ik je in 3 maand vooruit help zodat je hierna zelf aan de slag kunt.

Heb je het hele jaar mijn hulp, ondersteuning, kennis inspiratie nodig, kies dan voor pakket #3.

#3 Een jaar uit de zorgen

Mis je kennis, daadkracht of tijd en wil je het hele jaar door werk kunnen uitbesteden of kunnen sparren met een creatief persoon. Wil je op meerdere momenten per jaar samenkomen om te evalueren en om weer op het juiste pad te stappen? Dan is dit pakket heel geschikt voor jou. Ik kan je helpen met het creëren van jouw content, met het maken van Reels, toffe grafische posts, lekker weglezende blogs, met het opmaken van een Paasgroet, het bijhouden van je website en het opmaken van een banner of advertentie. Wat krijg je? Eén strategische contentsessie, zie #1 en 4 praktische contentsessies (2 uur per stuk, aan einde van elk kwartaal) incl. elk kwartaal een 10 urenkaart*

Let wel, ik houd geen social media kanalen bij, je besteed je social media dus niet uit aan mij.
Ik help je strategisch op weg door je te helpen met het invullen van een contentkalender. Ik leer je hoe je posts moet inplannen en hoe social media werkt. Ik kan je leren hoe Canva werkt, maar ik kan jouw content ook kant en klaar aanleveren. Ik geloof in de kracht van het zelf bijhouden van je eigen social media kanalen. Jij kent jouw branche en jouw doelgroep het beste. Jij weet wie te volgen, waarop te reageren en die leuke treffende Storie te maken omdat jij met jouw vak bezig bent. Jij komt altijd authentieker over dan ‘een buitenstaander’ die alleen maar content deelt, over de bühne gooit. Vergeet namelijk niet dat het bijhouden van social media over veel meer gaat dan alleen het plaatsen van een leuk plaatje en een pakkende tekst. Maar daar vertel ik je graag alles over!

De sessies kunnen plaats vinden in De Spinnerij in Enschede, waar mijn kantoor zit. Maar ik kan ook bij jou op kantoor komen, afhankelijk van de locatie bereken ik extra reistijd.

* Urenkaart
Voor alle losse werkzaamheden bied ik een urenkaart aan. Van 5, 10 of 25 uur. Met een urenkaart kan ik ad hoc aan de slag zonder elke keer eerst een offerte aan te hoeven bieden. Een goede communicatie is hierbij key.

3 Pakketten

Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek wil ik jou en je business leren kennen en je laten weten wie ik ben en welke kennis en waarde ik kan bieden. Die waarde die ik jou geef komt voort uit mijn jarenlange ervaring. Jij doet deze investering om een kick start te geven aan jouw onderneming zodat jij doelbewust kunt groeien en bloeien. Of omdat jij je wil blijven focussen op je eigen werkzaamheden en geen tijd, kennis en/of kunde hebt om deze taken in huis op te pakken.

pakketten contentmarketing socialmedia MetMaryke

MetMaryke samenwerken scheelt jou tijd en energie. Dat geeft jou de ruimte om aan de slag te gaan met jouw klanten. En om dat gezellige gesprek met een collega of een rustmomentje met jezelf op te pakken met een heerlijk kopje koffie.