Urenkaarten

Urenkaarten en abonnementen

MetMaryke wil ontzorgen, ondersteunen, trainen en inspireren, zodat jij je kunt focussen op ondernemen. Ik help jou effectieve content bedenken en creëren voor jouw social media kanalen, ik schrijf blogs, ontwerp een toffe flyer of illustratie, werk een campagne uit, beantwoord je vragen, geef je tips etc. Ik ga voor een duurzame relatie met mijn klanten en wil niet voor elk wissewasje een factuur sturen. Dit creëert onrust en tijd. Daarom werk ik met urenkaarten.

Voor alle werkzaamheden bied ik een urenkaart aan, van 5, 10, of 25 uur. Een lange termijn relatie is van groot belang om elkaar beter te leren kennen. Hoe beter ik mijn klanten leer kennen hoe beter ik ze van dienst kan zijn. Met een urenkaart kan ik ad hoc aan de slag zonder elke keer eerst een offerte aan te hoeven bieden. Een goede communicatie is hierbij key. Lees in mijn blog ‘Meer over virtual management‘ meer over deze urenkaart.

MetMaryke samenwerken scheelt jou tijd en energie. Dat geeft jou de ruimte om aan de slag te gaan met jouw klanten. En om dat gezellige gesprek met een collega of een rustmomentje met jezelf op te pakken met een heerlijk kopje koffie.