Grafische vormgeving

MetMaryke voor het vormgeven van sterke, zakelijke en creatieve uitingen. Van jongs af aan ben ik al gek op tekenen, op kleur en vorm. Je kunt mijn stijl dan ook omschrijven als fris, kleurrijk en grafisch.

Tijdens mijn HBO studie koos ik de afstudeerrichting grafische vormgeving en hierna ging ik als vormgever aan de slag. Ik ontwikkelde mij de afgelopen jaren op veel meer vlakken, waaronder op marketing. Maar het ontwerpen, illustreren en vormgeven bleef altijd een onderdeel van mijn leven. Naast het grafisch vormgeven van onder andere logo’s met bijbehorende huisstijluitingen, posters, online banners, magazines, verpakkingen en brochures, ontwerp ik ook o.a. trouw- en geboortekaartjes en (portret)illustraties

Opgeleid grafisch vormgever

Ik ben opgeleid tot grafisch vormgever en ik kan het niet loslaten om alle grafische ontwerpen die ik voorbij zie komen te bekijken en beoordelen. Van melkpak tot het logo van de visboer. Niet dat ik het altijd beter kan, maar vaak zie ik wel hoe het anders zou kunnen, zodat de boodschap net iets beter of helderder naar voren komt. Want in elke uiting is de communicatie, de boodschap, key!

Werk uit handen nemen

Met mijn kennis en ervaring van verschillende ontwerpprogramma’s, papiersoorten, kleuren, middelen, communicatie en druktechnieken kan ik heel goed advies geven en helpen een passende keuze te maken. Ik wil jou werk uit handen nemen op alle vlakken. Bijvoorbeeld door te adviseren over welke middelen in te zetten, tot kosten, papiersoorten, afwerking, formaten en de keuze van de drukker. En om niet voor elk uurtje of voor elke opdracht een offerte en factuur te hoeven sturen, werk ik met urenkaarten. Hier lees je er meer over.

Middelen

Ik adviseer je graag welke middelen in te zetten. Wanneer jij zegt: “Ik wil flyers drukken“, dan zal ik altijd vragen wat je met deze flyer wilt bereiken, voor welke doelgroep deze flyer is, welk formaat je in gedachten hebt en hoe deze verspreid gaat worden. Past een flyer in jouw strategie, zit jouw doelgroep hierop te wachten? Ja? Dan maak ik met liefde een flyer voor je op, ik help je met de indeling van de content en geef ook drukwerkbegeleiding. Datzelfde geldt voor een poster, visitekaartjes, een social media post, een magazine, menukaarten of een boek. Zoals je hieronder kunt zien heb ik al meerdere magazines en menukaarten mogen opmaken, heerlijke opdrachten! Een boek opmaken lijkt me ook nog te gek! Bekijk eens wat er mogelijk is m.b.t. magazines, agenda’s, notitieboekjes en boeken drukken. Enthousiast? Ik help je graag verder. 

Sterk merk met heldere boodschap

Wil jij een sterk merk of een heldere boodschap neerzetten? Wil jij eenheid in al je uitingen zodat jouw merk herkenbaar wordt voor jouw doelgroep? Een strategisch ontwerp heeft altijd een sterk concept en gedachte. Om hier te komen gaan we eerst samen brainstormen over de mogelijkheden, over jouw visie en voorkeur met mijn kennis en ervaring.

Iets ontwerpen of vormgeven MetMaryke?