Unieke getekende familieportretten, een persoonlijk cadeau

Familie is een van de meest waardevolle schatten in ons leven. Ze zijn er in goede en slechte tijden, lachen met ons mee in vreugde en bieden troost in verdriet. Het vastleggen van deze kostbare momenten is altijd belangrijk geweest. Wat is een betere manier om dit te doen dan met op maat getekende familieportretten? Vooral op momenten van verlies, geboorte, viering en jubilea. Of gewoon omdat het ontzettend leuk is, een uniek getekend familieportret aan je muur te hebben hangen.

Een eerbetoon aan dierbaren

Het verlies van een dierbare is een van de meest hartverscheurende ervaringen in het leven. Op zo’n moment biedt een op maat getekend familieportret een prachtige manier om de herinnering aan die geliefde levend te houden. Het portret vangt de persoonlijkheid, glimlach en de unieke eigenschappen van de overledene, waardoor het voelt alsof ze nog steeds bij ons zijn. Het is een tastbare herinnering die troost biedt en het gevoel van verbondenheid met de overledene behoudt.

Getekend familieportret overleden.jpg
De familie is voor even weer compleet

Viering van nieuw leven

Geboorte brengt immense vreugde met zich mee. Een op maat getekend familieportret met de pasgeborene is een geweldige manier om dit nieuwe leven te vieren. Het portret kan de baby in de context van de familie plaatsen en de blijdschap van het moment vastleggen. Het is een aandenken van een bijzondere tijd.

Perfect geschenk voor elke gelegenheid

Familieportretten hebben de unieke eigenschap dat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Of het nu een verjaardag, bruiloft of jubileum is, een op maat gemaakt familieportret is altijd een welkom geschenk. Het toont de liefde en waardering voor de mensen in ons leven op een persoonlijke en diepgaande manier. Bovendien kan het portret worden aangepast aan de smaak en voorkeuren van de ontvanger, waardoor het een speciale betekenis krijgt.

Een tijdloos kunstwerk

Een ander voordeel van op maat getekende familieportretten is hun tijdloosheid. In tegenstelling tot foto’s vervagen tekeningen niet na verloop van tijd. Ze behouden hun frisheid en helderheid, waardoor ze door de generaties heen kunnen worden doorgegeven als een waardevolle erfenis. Een op maat getekend familieportret kan een eeuwige herinnering worden aan de banden en momenten die onze families samenbrengen.

Getekende familieportretten zijn niet alleen kunstwerken, maar ook kostbare herinneringen aan wat echt belangrijk is: de liefde en verbondenheid die we delen met onze dierbaren.

Mijn verhaal

Ik teken al heel mijn leven. Tekenen werkt namelijk meditatief voor mij, even mijn gedachten uitzetten en alleen maar focussen op het papier. Tijdens mijn burn-out herontdekte ik hoe fijn dit is en hoe nodig ik dat had om op te laden. Op een dag zat ik thuis aan de eettafel wat te schetsen en ineens stond er een getekend familieportret van mijn eigen gezin op papier. Ik postte dit op Instagram en kreeg ontzettend veel reacties. Mijn familieportretten waren geboren.

Familieportret
Dit familieportret werd afgedrukt als naambordje naast de voordeur

Familieportretten op maat

Als je een getekend familieportret bij mij afneemt kun je zelf een aantal dingen bepalen. De kleuren, het formaat, wel of geen bloemen, een krans of een tekstbanner. Ook s het mogelijk om enkele persoonlijke accessoires of huisdieren erbij te tekenen. Je ontvangt een getekend familieportret in kleur, digitaal aangeleverd, standaard op A4 formaat.

Je levert mij foto’s aan van jouw gezin, familie of vrienden. Het liefst iedereen bij elkaar op een gezinsportret, maar losse foto’s kunnen ook. Als iedereen maar recht naar voren kijkt en de kwaliteit voldoende is zodat ik de details eruit kan halen. Dan ga ik aan de slag met mijn creativiteit. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld en hierdoor zijn al mijn familieportretten heel herkenbaar geworden.

Op mijn Instagram account @Familieportretten_MetMaryke vind je bijna al mijn getekende familieportretten. Neem snel een kijkje.

Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk getekend portret, voor digitale familie portretten in opdracht. Want van tekenen en ontwerpen word ik blij. En als ik jou met een getekend portret kan voorzien van een lach op je gezicht, lijkt mij dat een te gekke combinatie!

Ben jij verliefd geworden op mijn unieke portretillustraties? Wil jij een persoonlijk getekend familieportret cadeau geven, aan jezelf of aan iemand die je lief is?