Unieke getekende familieportretten, een persoonlijk cadeau

Getekende familieportretten, uniek en persoonlijk. Ik teken al heel mijn leven. Tekenen werkt meditatief voor mij, even mijn gedachten uitzetten en alleen maar focussen op het papier. Tijdens mijn burn-out herontdekte ik hoe fijn dit is en hoe nodig ik dat had om op te laden. Op een dag zat ik thuis aan de eettafel wat te schetsen en ineens stond er een getekend familieportret van mijn eigen gezin op papier. Ik postte dit op Instagram en kreeg ontzettend veel reacties. Mijn familieportretten waren geboren.

Familieportret
Dit familieportret werd afgedrukt als naambordje naast de voordeur

Familieportretten op maat

Als je een getekend familieportret bij mij afneemt kun je zelf een aantal dingen bepalen. De kleuren, kleding en het formaat. Je ontvangt een getekend familieportret in kleur, digitaal aangeleverd, standaard op A4 formaat.

Je levert mij foto’s aan van jouw gezin, familie of vrienden. Het liefst iedereen bij elkaar op een gezinsportret, maar losse foto’s kunnen ook. Als ik maar kan zien hoe groot iedereen is ten opzichte van elkaar. En dan ga ik aan de slag met mijn creativiteit. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld en hierdoor zijn al mijn familieportretten heel herkenbaar geworden.

Op mijn Instagram account @Familieportretten_MetMaryke vind je bijna al mijn getekende familieportretten. Neem snel een kijkje.

Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk getekend portret, voor digitale familie portretten in opdracht. Want van tekenen en ontwerpen word ik blij. En als ik jou met een getekend portret kan voorzien van een lach op je gezicht, lijkt mij dat een te gekke combinatie!

Ben jij verliefd geworden op mijn unieke portretillustraties? Wil jij een persoonlijk getekend familieportret cadeau geven, aan jezelf of aan iemand die je lief is?