Getekende familieportretten en andere illustraties

Getekende familieportretten, uniek en persoonlijk. Ik teken al heel mijn leven. Tekenen werkt meditatief voor mij, even mijn gedachten uitzetten en alleen maar focussen op het papier. Tijdens mijn burn-out herontdekte ik hoe fijn dit is en hoe nodig ik dat had om op te laden. Op een dag zat ik thuis aan de eettafel wat te schetsen en ineens stond er een getekend familieportret van mijn eigen gezin op papier. Ik postte dit op Instagram en kreeg ontzettend veel reacties. Mijn familieportretten waren geboren.

Getekend familieportret Chrystie

En toen…

Vrij snel daarna had ik mijn eerste opdracht. Hiermee trakteerde ik mijzelf op een prachtige en professionele doos aquarelpotloden van Derwent. Ik ben gek op papier #paperlover. Ik vind het prachtig om te zien wat mijn aquarelpotloden doen op papier, helemaal met een beetje water en een kwastje. Maar voor opdrachten teken ik eigenlijk alleen nog maar op mijn Ipad Pro. Dat werkt heerlijk, snel, clean en lekker praktisch.

Familieportretten op maat

Als je een getekend familieportret bij mij afneemt kun je zelf een aantal dingen bepalen. De kleuren, kleding en het formaat. Je ontvangt een getekend familieportret in kleur, digitaal aangeleverd, standaard op A4 formaat. Als extra optie kun je er een unieke kleurplaat bij bestellen.

Je levert mij foto’s aan van jouw gezin, familie of vrienden. Ik kan zo zien hoe groot iedereen is ten opzichte van elkaar. En dan ga ik aan de slag met mijn creativiteit. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld en hierdoor zijn al mijn familieportretten heel herkenbaar geworden.

Op mijn Instagram account @MetMaryke vind je nog meer getekende familieportretten. Neem snel een kijkje.

Illustraties

Naast het ontwerpen en illustreren van geboortekaartjes, trouwkaarten en familieportretten, maak ik ook nog andere illustraties. Ik heb een eigen stijl ontwikkelt die wordt omschreven als vrolijk, kleurrijk en herkenbaar. Zo ontwierp ik free printables en gifttags. En ik ontwerp elk jaar een verse Sinterklaas aftelkalender die ik gratis aanbied. 

Hier download je de gratis zomerse en winterse gifttags.

Je kunt bij mij terecht voor (portret)illustraties in opdracht. Want van tekenen en ontwerpen word ik blij. En als ik hiermee jou kan voorzien van een lach op je gezicht, lijkt mij dat een te gekke combinatie!

Ben jij verliefd geworden op mijn unieke illustraties? Wil jij een persoonlijk getekend familieportret cadeau geven, aan jezelf of aan iemand die je lief is?