Content Creator

Contentcreator Maryke

Je wilt iets vertellen aan je doelgroep. En je wilt ook dat die doelgroep iets met jouw informatie gaat doen, dat de boodschap goed overkomt. Maar hoe zorg je voor effectieve content creatie? Door het inschakelen van de juiste content creator, MetMaryke!

Effectieve content

We worden continue bestookt met content. Maar dat wil niet zeggen dat alle content inhoudelijk en effectief is. Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Ik wil je helpen, zodat jouw content echt doet wat het moet doen, je doelgroep activeren. En deze effectieve content maakt altijd deel uit van een goede content strategie, die weer voort komt uit een goede marketingstrategie

Content creatie in tekst en beeld

Content kan verschijnen in tekst en beeld. Schrijven is een passie die ik als kind al ontwikkelde. In 2012 ben ik online gaan bloggen voor verschillende platformen, zakelijk en privé. Momenteel blog ik actief op het platform voor en door Twentse ouders Vettt. Mijn kennis van SEO komt goed van pas bij het schrijven van online teksten. Maar ook mijn ontwerpvaardigheden zijn een pluspunt bij het creëren van content voor social media bijvoorbeeld. 

Voor Vettt beheer ik al jaren de contentkalender. Ik kan jou ook helpen jouw contentkalender in te richten en je op weg helpen met de dagelijkse planning van alle blogs, cases en andere content formats.

Onderstaande content kan ik, als content creator, voor jou ontwikkelen:

  1. SEO teksten (blogs/artikelen/social media/persberichten/nieuwsbrieven…)
  2. Illustraties
  3. Grafische uitingen
  4. Grafische social media templates
  5. Instagram Storie Highlight icons