Content Creator

Contentcreator Maryke

Je wilt iets vertellen aan je doelgroep. En je wilt ook dat die doelgroep iets met jouw informatie gaat doen, dat de boodschap goed overkomt. Maar hoe zorg je voor effectieve content creatie? Door het inschakelen van de juiste content creator, MetMaryke!

Effectieve content

We worden continue bestookt met content. Maar dat wil niet zeggen dat alle content inhoudelijk en effectief is. Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Ik wil je helpen, zodat jouw content echt doet wat het moet doen, je doelgroep activeren. En deze effectieve content maakt altijd deel uit van een goede content strategie, die weer voort komt uit een goede marketing strategie

Content creatie in tekst en beeld

Content kan verschijnen in tekst en beeld. Schrijven is een passie die ik als kind al ontwikkelde. In 2012 ben ik online gaan bloggen voor verschillende platformen, zakelijk en privé. Momenteel blog ik actief op het platform voor en door Twentse ouders Vettt. Als virtual manager beheer ik ook de contentkalender en stort me op de dagelijkse planning van alle blogs. Daarnaast blog ik op MetMaryke met als doel om jullie te inspireren. Ik schrijf op mijn best wanneer ik mijn eigen draai kan geven aan een onderwerp. Mijn persoonlijkheid en passie mogen wat mij betreft best een beetje doorschijnen.

Mijn kennis van SEO komt goed van pas bij het schrijven van online teksten. Maar ook mijn ontwerpvaardigheden zijn een pluspunt bij het creëren van content voor social media bijvoorbeeld. 

Onderstaande content kan ik, als content creator, voor jou ontwikkelen:

  1. SEO teksten (blogs/artikelen/social media/persberichten/nieuwsbrieven…)
  2. Illustraties
  3. Grafische uitingen
  4. Tekst en beeld voor social media

Ik werk op uurtarief of met urenkaarten en abonnementen