MetMaryke | Maryke Mondria

Ik ben Maryke Mondria uit Enschede. Een geboren creatieveling, moeder van Ravi (2011) en Bodhi (2014) en samen met Bram. In 2005 ben ik, na mijn HBO studie, begonnen als grafisch vormgever. Na een paar jaar groeide ik door en werd ik project- en accountmanager, waarbij ook sales en relatiebeheer hoorden. Naast het managen van klanten en projecten hield ik me ook bezig met (digital) marketing, concepting, contentcreatie, styling en strategie. Het advies geven, inspireren, creatief concepten, plannen, beheren, aansturen, trainen, presenteren, maar ook het schrijven en vormgeven, is ondertussen in mijn bloed gaan zitten.

Ik, Maryke Mondria, ben dus een echte generalist met heel veel kennis en ervaring. Ik wil van alles wat proeven en overal vol overgave induiken. Na 15 jaar voor een baas gewerkt te hebben, heb ik er voor gekozen om als freelancer aan de slag te gaan. Op 03-02-2020 was MetMaryke een feit!

Freelance Marketing Creative

Ik zie veel ondernemers en organisaties met weinig of geen kennis van marketing en communicatie (in huis) en daar zie ik een mooi plekje voor mijzelf weggelegd. Ik kan je hepen om succesvol te kunnen groeien, om klanten te vinden en klanten te binden. Ik ben flexibel en heb de kennis en kunde om jou verder te helpen waar en wanneer het jou uitkomt. Bekijk hier welke diensten ik aanbied.

Waarom MetMaryke?

Ik help ondernemers meer vorm te geven aan hun marketing. Hiervoor gaan we eerst terug naar de basis. We scheppen orde in de chaos. Pas hierna maken we de juiste keuzes en gaan we met volle kracht vooruit.

Ik beschouw jou (als klant) altijd als een verlengstuk van mijzelf. Samen nemen we de behoefte onder de loep. De kennis van jouw doelgroep/werkveld ligt namelijk bij jou. Wanneer ik blijf doen waar ik goed in ben kun jij dat ook. Wanneer jij op deze manier samenwerkt MetMaryke kunnen we elkaar alleen maar versterken.

Samenwerken MetMaryke?

Mis jij marketingkennis, -ervaring en/of handjes? Loop jij achter de feiten aan op het gebied van marketing? Mis jij een partner, een sprankelende creative mind? Wat dacht je ervan om jouw merk of onderneming te laten groeien en bloeien samen MetMaryke? Met mijn passie, creativiteit, kennis en 20 jaar ervaring ben ik de creative mind die jij nodig hebt. Ik kan niet wachten om jou verder te helpen op het gebied van strategische marketing, social media- en contentmarketing, contentcreatie en vormgeving.

Lijkt jou samenwerken MetMaryke een goed plan? Dan doen we snel een bakkie.