Trainingen, sessies & workshops

Waarom geef ik trainingen, sessies en workshops? Ik heb de afgelopen 16 jaar enorm veel kennis en ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Ik kan wel zeggen dat het mijn missie (en mijn passie) is om deze kennis met jullie te delen. En dat doe ik door trainingen, sessies en workshops te geven aan ondernemers en werknemers in Twente.

Aan ondernemers die graag willen groeien en bloeien door marketing in te zetten, maar niet weten waar te beginnen. Die een koers willen bepalen voor de toekomst. Die willen bloggen, delen, die een community willen opbouwen en hun expertise van de daken willen schreeuwen. Aan ondernemers die kennis, daadkracht en inspiratie missen maar wel de passie hebben om dit samen MetMaryke op te pakken.

Aan werknemers die bijvoorbeeld op een marketing- en communicatie afdeling werken en voor hun werk social media- en contentmarketing willen inzetten. Die meer willen weten over Instagram, LinkedIn of Pinterest. Die willen leren bloggen, posts opmaken en niet weten waar te beginnen. Aan werknemers die geen collega’s hebben die ze kunnen helpen invulling te geven aan de contentkalender of met het bedenken van effectieve content. Aan werknemers die zin hebben om kennis op te doen die ze direct kunnen toepassen.

Bekijk hieronder welke trainingen, sessies en workshops er actief zijn

  • Incompany contentsessie voor werknemers (theorie & praktijk)
    Werk jij bij een organisatie en ben jij (sinds kort) verantwoordelijk voor de content? Voor social media, het creëren en delen van blogs, cases, leuke foto’s en video’s? Krijg jij de opdracht om meer volgers te genereren, wil je baas of leidinggevende meer likes, interactie en meer conversie? Of weten ze helemaal niet wat ze willen, maar wel dat ze iets moeten… En weet jij niet zo
  • Contentsessie voor ondernemers (theorie & praktijk)
    Ben jij al bezig met content voor de komende maanden? Nog geen idee? Raak je daar gestrest van en weet je daardoor niet waar te beginnen? Of misschien ben je al wel begonnen, maar zit er compleet geen structuur in de chaos die zich in jouw hoofd afspeelt. Dat geeft niets. Ik wil je graag helpen meer structuur en meer strategie aan te brengen in jouw content.