Instagram Training (ondernemers/werknemers Enschede)

Instagram Training ondernemers Enschede

Tijdens deze Instagram Training in of om Enschede leer ik je alles wat jij wilt weten over het zakelijk inzetten van Instagram. Incl. handige tips en trucs. Wil je leren hoe je meer klanten uit Instagram haalt, hoe je een band opbouwt met je doelgroep en hoe je meer te weten komt over die doelgroep? Wil je weten hoe vaak je moet posten, wat Reels zijn en hoe je deze maakt, welke functies waarvoor dienen en hoe je waardevolle Stories maakt? En dit op een laagdrempelige manier, zonder schreeuwerig reclame te maken voor de producten en diensten jij levert (of jullie leveren). Dan is deze training heel waardevol voor jou!

“Voor mij is Instagram een ideaal verkoopkanaal, zo’n 75% van mijn klanten komt via dit kanaal bij mij terecht. En dat gun ik jou ook!”

Jouw onderneming (of die waar jij voor werkt) impactvol positioneren op Instagram

Instagram inzetten als marketingmiddel voor jouw onderneming (of die waar jij voor werkt) is onmisbaar geworden in een effectieve communicatie-strategie. Ik adviseer mijn klanten dagelijks over het inzetten van de juiste marketingstrategie, met de bijbehorende middelen en kanalen. En man, wat zijn er veel marketingmiddelen en kanalen! Maar wanneer zet je nou welk middel in? Daar heb ik het natuurlijk graag met je over tijdens één van mijn strategische marketingsessies die ik aanbied. Maar zonder al te veel onderzoek te doen kan ik jou nu al vertellen dat er geen onderneming meer zonder social media- en contentmarketing kan. En dus niet zonder Instagram, want Instagram is naar mijn mening een perfect kanaal om de juiste doelgroepen te bereiken, wat je marketingdoel ook is.

Voor wie is deze Instagram Training?

Deze Instagram Training is voor ondernemers, zpp’ers en voor freelancers die zakelijk meer succes willen halen uit Instagram. Voor die gene die weet dat het moet, maar nog niet goed weet hoe. Het maakt niet uit of jij jouw onderneming net bent gestart of dat je al jaren onderneemt. De training is ook voor werknemers die meer willen weten over het zakelijk inzetten van Instagram voor het bedrijf waarvoor ze werken. Die willen weten hoe Instagram werkt en hoe ze het kanaal effectief kunnen inzetten om de juiste doelen te behalen. De training is voor iedereen die het op afstand leren, lezen en werken wel een beetje zat is en graag weer eens echt tegenover iemand wil zitten. Ben je ondernemer of werknemer, in beide gevallen maakt het niet uit of je veel of weinig ervaring met Instagram hebt. Ik pas de training aan aan jouw niveau.

Wat ga je bereiken?

Na deze training kun jij jezelf, jouw onderneming en de producten en/of diensten die jij biedt op een unieke manier onderscheiden op Instagram. Ben jij werknemer dan geldt dit natuurlijk voor het bedrijf waarvoor jij werkt. Je zult ervaren dat je meer van ‘jezelf’ moet laten zien om een connectie met jouw doelgroep te krijgen. ‘Jezelf’ kan in dit geval jou als persoon zijn, maar ook de onderneming zelf, de medewerkers, de klanten etc. Hoe meer de doelgroep ziet, hoe meer connectie, begrip, enthousiasme en interactie. Hoe meer betrokkenheid en hoe meer engagement. En dus: hoe meer kans op sales. Ik leer je tijdens deze 2 uur durende Instagram Training hoe je dat het beste en op de meest strategische manier aan kunt pakken. Je weet na deze training:

 • Wat je Instagram doelstellingen zijn, je weet wat je wilt bereiken;
 • Hoe je de juiste doelgroep kunt aantrekken;
 • Hoe je jouw Instagram look and feel kunt laten aansluiten bij de huisstijl;
 • Hoe je de onderneming en de eventuele gezichten hierachter goed kunt profileren op Instagram;
 • Precies wat je wilt vertellen en in welke vorm je dit kunt gieten (contentformats);
 • Wat een contentkalender is en waarom deze zo handig is. Nooit meer ‘contentstress’;
 • Hoe je effectieve content kunt maken en wanneer je deze deelt;
 • Alles over hashtags, mentions, het algoritme en je statistieken;
 • Hoe je meer bereik, interactie en échte volgers kunt krijgen;
 • Hoe je van volgers klanten maakt;
 • Hoe je Reels, Stories, Guides en Highlights moet maken;
 • Hoe de app werkt zodat je direct aan de slag kunt;
 • Hoe je fijne en handige tips en trucs toe kunt passen.

“Als ondernemer of werknemer heb je een enorme drive en liefde voor ‘jouw’ bedrijf. Weten waarom je doet wat je doet en voor wie en dit ook te durven laten zien draagt bij aan een succesvolle Instagram-strategie. Hiermee kun jij online een enorme impact maken. Ik help je hier graag bij!”

Instagram Training Enschede

Praktische zaken

 • Voorafgaand aan de training stuur ik je een vragenlijst op zodat we ons beide op de juiste manier kunnen voorbereiden;
 • Ik geef de Instagram Training in De Spinnerij in Enschede. Ik kan ook naar jou toe komen, afhankelijk van de locatie reken ik hier reiskosten voor;
 • De training duurt 2 uur en is (in de Spinnerij) incl. een kop koffie of thee met lekkers;
 • Na de training ontvang je de presentatie incl. een gratis e-book met hele handige tips en trucs;
 • Wil je met meerdere mensen deelnemen? Dat is zeker mogelijk, leuk zelfs! Er kunnen maximaal 6 mensen aanwezig zijn bij de training. Prijs op aanvraag;
 • Wil je meer, meer dan alleen Instagram. Wil je mijn expertise op het gebied van strategie, content- en social media marketing, van vormgeving en contentcreatie? Dan zijn mijn content- en social media pakketten wellicht interessant voor je!

@marykemondria vs. @metmaryke

Maryke Mondria MetMaryke

Op 17 april 2012 deelde ik mijn eerste Instagram post op @marykemondria. Ik zette mijn privé kanaal toen al in om leuke DIY’s, lekkere recepten, handige tips, toffe uitjes met kinderen, hotspots en om gave spullen te delen. En dat doe ik nog steeds, met als doel inspireren. Zie afbeelding onder. Niet om er geld mee te verdienen, maar omdat ik er enorm blij van word om anderen te inspireren met dingen die ik leuk vind. De interactie die dit oplevert is zo waardevol voor me. Niet alleen privé (want super leuke gesprekken, steeds meer volgers, leuke samenwerkingen en zelfs echte kopjes koffie), maar zeker ook zakelijk. Want toen ik mijn zakelijke account @metmaryke midden 2019 opende groeide mijn volgersaantal vrij snel. Veel van mijn klanten komen zelfs uit dit netwerk.

Ook zakelijk is het inspireren van mijn volgers heel belangrijk voor me. Mijn volgers hebben alleen andere verwachtingen op dit account. Namelijk geïnspireerd worden met content die over marketing gaat. Zie afbeelding onder. Met social media tips bijvoorbeeld, maar ook met een kijkje achter de schermen, want wie is die Maryke nou eigenlijk? Mijn doel is dat ik ze inspireer met deze content, zodat ze meer willen, meer MetMaryke. En meer MetMaryke kan ik bieden in de vorm van een contentsessie, een strategische sessie of met een Instagram training. Of door ze te helpen als Virtual Manager of met het vormgeven van uitingen of het schrijven van blogs. En zo verdien ik mijn geld. Meer Maryke >>

Reviews

review Google MetMaryke

Mijn kanalen

Instagram zakelijk prive
@marykemondria vs. @metmaryke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *