Campagne- en contentmanager voor Lang zult u wonen

Lang zult u wonen

Lang zult u wonen informeert 55+’ers middels een campagne over de mogelijkheden om hun woning veiliger en comfortabeler te maken met het oog op de toekomst. Zodat deze mensen nog lang en prettig in hun huis kunnen blijven wonen. Veel mensen zijn tevreden over het huis en de buurt waar ze nu wonen. Maar is hun huis ook geschikt om oud in te worden? Er lopen campagnes in de provincie Drenthe, in de gemeente Harderwijk en in de Almelose wijk Schelfhorst. Bewustwording staat bij al deze campagnes centraal.

In de wijk Schelfhorst staat burgeronderzoek centraal. de vraag, Wat heeft u nodig om gezond, veilig en gelukkig ouder te worden?, wordt samen met burgers uit de wijk onderzocht. Burgers weten wat ze belangrijk vinden. Samen met wetenschappers gaan ze op onderzoek uit en in gesprek over hun leefomgeving en woontoekomst. Zo wordt duidelijk wat de gevolgen van vergrijzing in de wijk zijn en wat daaraan te doen valt.

In 2021 ben ik begonnen als campagne- en contentmanager voor Lang zult u wonen. Ik werk samen met directeur Maria Walters aan alle lopende campagnes en aan het door ontwikkelen van Lang zult u wonen. Ik ben verantwoordelijk voor de verschillende campagne websites. Voor de verschillende artikelen, voor de vormgeving van alle uitingen, online en offline en ook voor de content op onze social media kanalen. Hiernaast maak ik videocontent van bijeenkomsten en activiteiten en denk en praat ik mee met partners, stakeholders, provincies en gemeenten.

Ik houd me hiernaast bezig met het verantwoorden van de beloofde bewustwording per gemeente of provincie. Om de doelgroep te bereiken zetten we betaalde campagnes in, sturen we nieuwsbrieven, ontwikkelen we een woontest en we zijn bezig met creëren van een eigen Lang zult u wonen magazine.

Altijd in ontwikkeling. Een ontzettend leuke en uitdagende opdracht waar ik heel veel energie uithaal. Mede omdat ik hier al mijn strategische en uitvoerende marketing kwaliteiten in kwijt kan.

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier mijn diensten.