Getekende familieportretten

Getekend familieportret

Mijn getekende familieportretten zijn altijd uniek en persoonlijk. Ik teken jouw gezin, familie of vriendengroep naar aanleiding van foto(‘s) die je aanlevert. Ik kijk naar unieke kenmerken en probeer hiermee een herkenbare en dus persoonlijke tekening te creëren. Deze herkenning kan zitten in een moedervlek, haardracht, kleding, een huisdier, instrument, plant of de manier waarop jullie samen op de foto staan. En je hoeft natuurlijk geen familie te zijn, een vriendengroep of een groep collega’s kan ook!

Als je een getekend familieportret bij mij afneemt kun je deze dingen zelf bepalen. En dan ga ik aan de slag met mijn creativiteit.

Familieportret afdrukken

Je ontvangt een digitaal familieportret van mij. Meestal op A4 formaat, liggend of staand. Deze kun je inlijsten, maar ook afdrukken op elk gewenst materiaal. In onderstaand voorbeeld zie je mijn eigen gezin op hout (30×40 cm). Ik liet deze afdrukken bij De Fotofabriek. Dit is op berkenplex met whitewash. Maar je kunt ook kiezen voor canvas, kurk of aluminium. Op deze manier geef je het portret de aandacht dat het verdiend. Daarbij wordt het zo een echte eyecatcher in je woonkamer of in die van de ontvanger. Het leuke van een digitaal portret is dat je hem zo vaak als je wilt kunt laten afdrukken. Want deze tekening is natuurlijk ook een leuk cadeau voor opa en oma.

foto op hout van de Fotofabriek
foto op hout van de Fotofabriek

Onderstaand portret mocht ik maken voor twee vaders die beide zijn overleden. De dochter heeft heel veel foto’s, maar geen een waar ze samen op staan. Dat dit op deze manier wel kan is natuurlijk uniek.

twee vaders familieportret
Deze twee vaders zijn helaas overleden. Maar zijn op deze manier toch samen afgebeeld

Een uniek cadeau

Ben jij op zoek naar een mooi en uniek cadeau? Bijvoorbeeld voor een huwelijk, verjaardag, verhuizing, jubileum, pensioen of gewoon, omdat hij of zij het verdient… Misschien is een getekend en persoonlijk familieportret datgene dat jij zoekt. Neem dan contact met me op.

Op mijn Instagram account @familieportretten_MetMaryke vind je nog meer getekende familieportretten. Wil je een uniek familieportret laten maken? Stuur mij dan een mailtje.

Familieportret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *