Vettt Winterspecial 2019 | Redactiemanager

Voor Vettt, het platform voor en door Twentse ouders, waarvoor ik al jaren blog, mocht ik als redactiemanager meewerken aan de winterspecial 2019

Redactiemanager

Redactiemanager, wat houdt dat in? In mijn geval hield het in dat ik mede verantwoordelijk was voor de inhoud van de Vettt Winterspecial 2019. Wat komt erin, hoe komt het eruit te zien en op welke pagina. Ik zocht de juiste content creators (beeld en tekst) bij de onderwerpen en onderhield contact m.b.t. het op tijd en juist aanleveren van de content. Ook had ik, als redactiemanager, nauw contact met de vormgever en Yvette (eigenaresse Vettt). Ik deed ook de planning, een deel van de sales en hield alles netjes bij in een Excel Spreadsheet. 

Vettt Winterspecial 2019

Toen alle content binnen was, was een goede eindcontrole en terugkoppeling hiervan mijn verantwoordelijkheid. Na een strenge controle op tekst en beeld van de eindredactie kon de Vettt Winterspecial 2019 eindelijk naar de drukker. 

Naast mijn functie als redactiemanager schreef ik ook een artikel ‘4x tijd voor jezelf’. Dit artikel verscheen in het Vettt magazine op pagina 25 en in blogvorm online

Vettt winterspecial 2019 metime

Virtual Assistant

Ben jij ook bezig met het uitbrengen van een magazine, krant of blaadje en mis jij kennis, -ervaring en/of handjes? Loop jij achter de feiten aan en kom je om in de chaos? Wat dacht je ervan om MetMaryke in te zetten als Virtual Manager? Met mijn passie, creativiteit, kennis en 15 jaar ervaring ben ik namelijk de virtual assistant die jij nodig hebt.