Contentmarketing (& social media marketing)

Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij relevante en aantrekkelijke content centraal staat. Waardevolle content die je verspreid om (potentiële) klanten te helpen betere of andere keuzes te maken. Om meer achtergrondinformatie te verstrekken of om meer uit producten of diensten te halen. Leuk al die content, maar hoe en waar ga je die verspreiden? Social media is een mooi en laagdrempelig kanaal om jouw content bij jouw doelgroep over de bühne te krijgen. Heb jij zin om hiermee aan de slag te gaan? Het lijkt mij ontzettend interessant om samen met jou een content- en social media strategie op te zetten. Zodat jij online succes kunt boeken.

Meer over contentmarketing vind je in mijn blog.

Strategisch contentplan

Heb jij een marketingstrategie? Weet jij wie jouw doelgroep is en waar de behoefte van jouw doelgroep ligt? Weet jij hoe je met jouw producten en/of diensten aan deze behoefte kunt voldoen? Nee? Geen probleem, daar gaan we het dan samen eerst over hebben. Zodat je hierna aan de slag kunt met jouw content- en social media strategie. Met het verzinnen van toffe content formats, met het plannen van je blogs, je nieuwsbrieven, cases, wist je datjes etc.

Contentkalender

Als je mijn blog over contentmarketing hebt gelezen weet je ook wat een contentkalender is en waarom jij er een nodig hebt. Ik plan graag een training of sessie met je in. Hierin komen die dingen naar voren die jij en ik nodig hebben om online met de content van jouw merk of onderneming aan de slag te gaan. Zonder een contentkalender kan de drukte er zomaar voor zorgen dat social media er helemaal bij inschiet. Of dat je gaat delen om het delen. Door het strategisch aan te pakken wordt social media een effectief onderdeel van jouw marketing. Onze gezamenlijke kennis versterkt elkaar en de kennis die jij opdoet is een investering in jezelf.

Trainingen, sessies & workshops

Om jou verder te helpen en je die kennis en waarde te bieden die aansluit bij jouw behoefte heb ik verschillende trainingen, sessies en workshops uitgewerkt. Neem een kijkje en laat me weten of er iets voor je bij zit.