Abonnementen & urenkaarten

Urenkaarten en abonnementen

MetMaryke wil ontzorgen, ondersteunen, trainen en inspireren, zodat jij je kunt focussen op ondernemen. Ik creëer en deel sterke content voor op jouw social media kanalen, schrijf blogs en ontwerp een toffe flyer of illustratie. Ik ga voor een duurzame relatie met mijn klanten en wil niet voor elk wissewasje een factuur sturen. Dit creëert onrust en tijd. Daarom werk ik met abonnementen en urenkaarten.

MetMaryke samenwerken scheelt jou tijd en energie. Dat geeft jou de ruimte om aan de slag te gaan met jouw klanten. En om dat gezellige gesprek met een collega of een rustmomentje met jezelf op te pakken met een heerlijk kopje koffie.

Social media | Abonnementen

Wanneer je een social media strategie hebt, kun je aan de slag. Maar heb je geen tijd, personeel, kennis of zin om dit zelf te doen? Voor een vast bedrag per maand houd ik jouw social media kanalen bij. Ik verzorg rake content in de vorm van tekst en beeld.

Alle abonnementen zijn aangepast op jouw persoonlijke wensen, doelen en kanalen. Mijn doel om het social media beheer binnen 3 maand volledig (of deels) over te dragen door middel van een social media training. Mede omdat ik erin geloof dat het in-huis uitvoeren hiervan efficiënter en persoonlijker is. Want als je er geen tijd voor hebt of neemt, vind je het niet zo belangrijk. En dat is het wel! Lukt het zelf doen niet of heb je na deze drie maand nog creatief advies of helpende handjes nodig. Dan ben ik er natuurlijk om jou ontzorgen.

Urenkaarten

Voor alle andere werkzaamheden, met name als virtual manager, bied ik een urenkaart aan. Van 10 uur, 20 uur of meer. Een lange termijn relatie is van groot belang om elkaar beter te leren kennen. Hoe beter ik mijn klanten leer kennen hoe beter ik ze van dienst kan zijn. Met een urenkaart kan ik ad hoc aan de slag zonder elke keer eerst een offerte aan te hoeven bieden. Een goede communicatie is hierbij key. Lees in mijn blog ‘Meer over virtual management‘ meer over deze urenkaart.